Bakı Dövlət Universiteti nəzdində İqtisadiyyat və Humanitar Kollecdə Təhsil Tələbə Krediti Fondunun nümayəndələri ilə görüş keçirilib.

11-05-2022, 18:05

Görüşdə TTKF-in sədr müavini Bəhruz Əzimov təhsil tələbə kreditinin verilməsi qaydaları barədə ətraflı məlumat verərək fondun əsas missiyasından bəhs edib: "Prezident cənab İlham Əliyevin müvafiq Fərmanına əsasən, Təhsil Nazirliyinin tabeliyində Təhsil Tələbə Krediti Fondu yaradılıb. Fondun yaradılmasında əsas məqsəd əhalinin aztəminatlı təbəqələrindən olan şəxslərin təhsilə əlçatanlığını təmin etmək, təhsil almaqda bərabər imkanlar yaratmaq və təhsilin əhatə dairəsini genişləndirməkdir.Bu fond təhsil tələbə kreditlərinin verilməsini təşkil edən qeyri-kommersiya hüquqi şəxsdir." Tələbələrin bu istiqamətdə maarifləndirilməsi yolları müzakirə olunub, onların sualları cavablandırılıb.