Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində İqtisadiyyat və Humanitar Kollecin tələbələri Beynəlxaq Sərgidə

12-10-2022, 17:26

6 oktyabr BDU-nun nəzdində İqtisadiyyat və Humanitar Kollecin "Fizika" fənn müəllimi Radifə İsmailova I kurs rus bölmələrinin tələbələri ilə Bakı Ekspo Mərkəzində 8-ci Bakı Beynəlxalq Kitab Sərgisində iştirak edib. Onlar müasir xarici və yerli nəşrlərlə tanış olub, eləcə də naşir və yazıçılarla söhbət ediblər.
Qeyd edək ki, 8-ci Bakı Beynəlxalq Kitab Sərgisi – “Baku International Book Fair 2022” Azərbaycan Respublikası Mədəniyyət Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə 5-9 oktyabr 2022-ci il tarixində Bakı Ekspo Mərkəzində keçirilib. Bu sərgidə 16 ölkədən 60 xarici, 130 yerli nəşriyyat və təşkilatın təmsil olunduğu sərgi “Şuşa İli”nə həsr edilmişdir. Sərgidə Azərbaycanın xalq yazıçıları və şairləri, tanınmış gənc yazarlar və məşhur xarici yazıçılar və aktyorlarda iştirak ediblər.